Voor de gasten op je bruiloft: de leukste kado-ideeën!

Wanneer je aan het plannen bent voor je bruiloft, is het belangrijk om ook te denken aan de gasten die je uitnodigt. Naast het kiezen van het perfecte gastenboek of het bedenken van originele bruiloftsgadgets, is het ook fijn om je gasten een leuk kado mee te geven. Niet alleen als bedankje voor hun aanwezigheid, maar ook omdat het leuk is om je geliefden iets moois te geven. Ben je net als ons benieuwd naar de leukste bruiloftskado-ideeën? Wij helpen je graag een handje!


Een fotoalbum met de mooiste bruiloftsfoto’s is natuurlijk een heel leuk kado voor je gasten. Het is niet alleen een aandenken aan een mooie dag, maar je kunt het album ook vullen met leuke anekdotes en bijzondere herinneringen. Een fotoboek is dus zeker een aanrader!


Wanneer je een rustige en intieme bruiloft wilt, is een leuk kado voor je gasten een mooie bos bloemen. Je kunt kiezen voor een bos met je lievelingsbloemen of bloemen die passen bij het thema van je bruiloft. Een bos bloemen is niet alleen een leuk kado, maar het zorgt ook voor een mooie sfeer in de ruimte.


Een andere leuke optie is het geven van een leuke kaart met een lieve boodschap. Dit kan een kaart zijn waarop je bedankt voor hun aanwezigheid of een kaart met een mooie foto van jullie twee. Een kaart met een lieve boodschap is altijd leuk om te ge ontvangen!Als je op zoek bent naar een origineel kado, kun je ook altijd kiezen voor een mooie wijnfles met een leuke bedrukking. Je bijvoorbeeld je eigen foto of een mooie tekst op de fles laten bedrukken. Dit is zeker een kado waar je gasten blij mee zullen zijn!Wanneer je een leuk en origineel kado zoekt voor je gasten, is het bedenken van een mooie bos bloemen altijd een goed idee. Een bos bloemen is niet alleen leuk om te geven, maorgt ook voor een mooie sfeer in de ruimte.

Als je op zoek bent naar een leuk kado voor je gasten, kun je altijd kiezen voor een fotoalbum met de mooiste bruiloftsfoto’s. Dit is niet alleen een aandenken aan een mooie dag, maar je kunt het album ook vullen met leuke anekdotes en bijzondere herinneringen. Een fotoboek is dus zeker een aanrader!