Trouwen

 Trouwen, Werkwijze & Investering

Jouw Unieke Liefdesverhaal Verdient Een Unieke Fotograaf


Gefeliciteerd met het vinden van je soulmate en de beslissing om je liefdesverhaal te verzegelen met een unieke bruiloft. Bij Natiza Photography begrijpen we dat jullie liefde anders is, en daarom bieden we bruiloftsfotografie die net zo uniek is als jullie zelf.
Waarom Kiezen Voor Natiza Photography?


Begrijpen van Jouw Stijl: Wij zijn gespecialiseerd in het vastleggen van bruiloften die buiten de norm vallen. Of je nu gothic, rock and roll, of iets totaal anders bent, we begrijpen jouw stijl en zorgen ervoor dat je foto's je ware identiteit weerspiegelen.


Creativiteit in Beeld: Onze creatieve benadering van fotografie resulteert in beelden die verder gaan dan clichés. We vangen momenten vol passie, oprechtheid en emotie. Je foto's zullen een blijvende herinnering zijn aan jullie liefde, vastgelegd met een uniek artistiek oog.


Respect en Empowerment: We respecteren jouw waarden en moedigen je aan om jezelf te zijn. Met Natiza Photography voel je je empowered, want we creëren een omgeving waarin je vrij bent om je liefde en individualiteit te uiten.Van kennismaking tot oplevering

Hoe werkt het?


Stap 1: Laten we vrienden zijn!
Jullie hebben een bericht gestuurd en we gaan gewoon voor de volle badass ervaring. Ik fotografeer graag bruidsparen die het standaard pad durven verlaten en écht zichzelf zijn. Iedere bruiloft is anders, elk koppel is anders. Let's do this!


Stap 2: Hell yeah, jullie hebben mij gekozen als jullie fotograaf!
Ik stuur jullie de factuur en documenten om te ondertekenen. Relax, alles kan online. Aanbetaling gedaan? Dan is jullie dag officieel bevestigd!


Stap 3: Time for fun!
Jullie hebben de aanbetaling gedaan en elke pakket bevat een pre-weddingshoot. We plannen deze op ons gemak in, bijvoorbeeld op jullie trouwlocatie. Na slechts 30 minuten poseren zijn jullie pro's voor de camera! Zelfs degenen die zeiden 'ik hou niet van foto's' of 'ik haat poseren' vonden het na de pre-weddingshoot geweldig! Na de shoot ontvangen jullie een online galerij met foto's. Exciting! Nu is het wachten op jullie trouwdag.


Stap 4: We nemen alles nog even door, 2 weken voor jullie bruiloft.
We bespreken de tijdlijn, tijden en locaties. Zo ben ik perfect op tijd en op de juiste plek op jullie grote dag.


Stap 5: Hell yeah, it's time!
Tijd om jullie liefde te bezegelen. Op jullie bruiloft blijf ik wat op de achtergrond, zodat ik alle prachtige momenten kan vastleggen. Een bruidspaar zei eens tegen mij: 'Ik vergeet elke keer dat je er bent! Dat vind ik zo ontzettend fijn.' Dat doet me echt goed! Ik klets gezellig mee met vrienden en familie. Een relaxte en stressvrije ervaring met mij!


Stap 6: Preview time! Jullie hebben volop genoten van jullie bruiloft.
De dag na de bruiloft ontvangen jullie al een preview met 30 geweldige foto's! Deel ze gerust op social media. Bij de preview ontvangen jullie ook een laatste factuur. Binnen 10 weken na jullie trouwdag kunnen jullie het highlight album, en alle fantastische foto's verwachten! Als jullie een nabespreking willen, doen we dat zeker. Dat is toch helemaal badass?


Wat We Bieden:

Creatieve Fotosessies: Van de verloving tot de grote dag, we bieden creatieve fotosessies die passen bij jullie stijl en persoonlijkheid. Verwacht geen standaard poses, maar eerder momenten vol leven en emotie.


Unieke Fotoproducten: Onze diensten gaan verder dan alleen foto's. We bieden unieke fotoproducten die jullie liefdesverhaal tot leven brengen. Denk aan afdrukken op onconventionele materialen en gepersonaliseerde fotoboeken die jullie verhaal vertellen.


Een Oprechte Connectie: Bij Natiza Photography geloven we in oprechte connecties. We luisteren naar jullie verhaal, leren jullie kennen en werken samen om jullie visie tot leven te brengen. Jullie liefdesverhaal is uniek, en zo behandelen we het ook.


Clichés? Niet in ons woordenboek. Jouw liefdesverhaal verdient beelden die net zo onconventioneel zijn als jullie band.

 

Ons Aanbod:


Wij bieden aangepaste pakketten aan die passen bij jullie behoeften en stijl. Of het nu gaat om een intieme ceremonie, een uitbundige viering of iets daartussenin, we zorgen ervoor dat jullie liefdesverhaal in beelden wordt vastgelegd die voor altijd zullen koesteren.


Investering:


Alle momenten gedurende de dag samengebracht, dragen bij aan het feit dat de bruiloft echt jullie bruiloft is. Dit is precies wat ik wil weerspiegelen in de foto's, om een compleet en authentiek verhaal te vertellen. 

  • Kennismakingsgesprek in Uden of videobellen
  • Bewerkte foto’s
  • Preview binnen 72 uur
  • Bewerkte foto’s binnen 8 weken
  • Reiskosten binnen Nederland & België m.u.v waddeneilanden
  • Je krijgt een kado van mij! Namelijk een highlights album 15×15.

Gaan jullie trouwen in het buitenland?

Ik ga ontzettend graag met jullie mee op reis! Bij een huwelijk in het buitenland zijn er zoveel meer aspecten om rekening mee te houden, en dit vraagt om een enigszins andere benadering. De kosten hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.


Neem contact op


Extra add-ons

  • Extra uur €145
  • Ben jij iemand die niet houdt van wachten? Dan heb ik een SUPER VETTE toevoeging! Je kunt namelijk je foto’s binnen 3 werkdagen krijgen! Hiervoor betaal je €395 extra boven op je pakket prijs.
  • Een second shooter
  • Unieke Fotoproducten

Kennismakingsgesprek:


Jullie liefde is uniek en verdient een fotograaf die dit begrijpt. Reserveer nu en geef je liefdesverhaal een unieke stem. Samen creëren we herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie bruiloftsfotografie-ervaring te bespreken. Laten we samen jullie unieke liefdesverhaal vangen en vereeuwigen.


Vaag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.