Trouwfoto checklist: Een must-have voor elke bruiloft!

 Onze trouwfoto checklist is een must-have voor elke bruiloft! Wij hebben de perfecte selectie van foto's voor je op een rijtje gezet, zodat je zeker weet dat je alle mooie momenten vastlegt.


1. De ceremonie:

Natuurlijk wil je alle emotionele momenten van de ceremonie vastleggen. Zorg ervoor dat je fotograaf in de buurt is van het altaar, zodat hij of zij alle belangrijke momenten kan vastleggen.


2. De first look:

Een first look is een geweldige manier om de spanning van de dag vast te leggen. Zorg ervoor dat je fotograaf erbij is om dit unieke moment vast te leggen.


3. De reacties:

Trouwen is een emotionele aangelegenheid, dus zorg ervoor dat je fotograaf de reacties van je gasten vastlegt. Denk aan tranen van geluk, lachende gezichten en omhelzingen.


4. De details:

Je hebt hard gewerkt aan de details van je bruiloft, dus zorg ervoor dat je fotograaf ze allemaal vastlegt. Van de bloemen tot het servies en alles daar tussenin, je wilt dat je bruiloft perfect vastgelegd wordt.


5. Het feest:

Een bruiloft is niet compleet zonder een groot feest! Zorg ervoor dat je fotograaf de dansende en feestende gasten vastlegt, zodat je de sfeer van de dag levendig kunt blijven herinneren.