Trouwalbum: de perfecte aanvulling op je trouwfoto's!

 Natuurlijk wil je graag een mooi aandenken aan je huwelijk hebben in de vorm van foto’s. Maar een fotoboek of album is toch net iets unieker dan losse trouwfoto’s. Waarom een trouwalbum dan toch? Wij geven je 5 redenen:


1. Een trouwalbum is een echt aandenken

Als je kijkt naar je bruiloftsfoto’s zal je meteen weer alle mooie herinneringen ophalen. Een fotoboek is dan ook een echt aandenken aan je huwelijk. Een album is iets dat je kunt vasthouden, bekijken en doorbladeren. Losse foto’s staan vaak ergens in een lade of op een digitale plek en komen maar sporadisch weer eens tevoorschijn.


2. Een album laat de mooiste momenten samenkomen

In een album kun je niet alleen de foto’s plaatsen, maar ook de leukste anekdotes en mooiste herinneringen verwerken.


3. Een album is een leuk cadeau

Als je je bruiloft hebt gevierd en de foto’s hebt laten maken, is het natuurlijk heel erg gaaf om ook je ouders en andere familieleden een exemplaar te geven. Zij zullen vast en zeker blij zijn met zo’n mooi cadeau!


4. Een album is een uniek sieraad

Een fotoboek is niet alleen een aandenken, maar ook een prachtig sieraad voor in je huis. Het is natuurlijk erg leuk om de foto’s te laten zien aan je vrienden en familie, maar ook gewoon om ze zelf te bekijken. Een album is dan ook een echte blikvanger.


5. Een album is een goede investering

Een fotoboek is misschien wel iets duurder dan losse foto’s, maar het is zeker de moeite waard. Je investeert namelijk in een uniek aandenken en sieraad. Daarnaast is een album ook nog eens een duurzamere optie dan losse foto’s. Een album gaat namelijk veel langer mee dan een foto.


Kortom: een trouwalbum is de perfecte aanvulling op je bruiloftsfoto’s!