Ik ben verloofd! En nu? Een checklist voor bruiloft voorbereidingen

 "Ik ben verloofd!" Het zijn woorden die elke vrouw zichzelf ooit wel heeft willen uitspreken. De wereld lijkt plots een stuk rooskleuriger en je bent zo blij dat je bijna uit je vel springt. Je man heeft je ten huwelijk gevraagd en je hebt JA! gezegd. Dit is het eindelijk, jullie gaan trouwen! Naast al het geluk en de vreugde, komt er nu ook heel wat werk aan. Er moeten namelijk heel wat bruiloft voorbereidingen worden getroffen. Ben je benieuwd waar je allemaal aan moet denken? Wij helpen je graag op weg met deze checklist:


- Zoek een goede trouwlocatie: ga bijvoorbeeld samen met je partner op zoek naar een mooie kerk of een romantisch kasteel.

- Regel een goede trouwfotograaf: de mooiste dag van je leven moet natuurlijk goed worden vastgelegd!

- Trouwjurk: ga op zoek naar de perfecte jurk. Dit is misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van je bruiloft!

- Bruidsboeket: vergeet niet om ook een mooi boeket te regelen.

- Catering: laat je gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes tijdens de receptie.

- Trouwuitnodigingen: zorg ervoor dat je gasten op tijd weten dat ze de grote dag moeten reserveren in hun agenda.

- Bruidsmeisjes: vraag aan je beste vriendinnen of ze je willen helpen met de voorbereidingen en of ze je bruidsmeisjes willen zijn.

- Bruidskleding: vergeet niet om kleding voor de bruidsmeisjes en de getuigen te regelen. Dit is vaak een leuk onderdeel om met hen samen te doen!

- Trouwringen: ga met je partner samen op zoek naar de perfecte trouwringen. Het is een belangrijk symbool van jullie liefde!

- Gelukkig getrouwd! Vergeet niet om naar het gemeentehuis te gaan om jullie huwelijk officieel te laten registreren. Zo zijn jullie echt man en vrouw!


Wat een hele lijst! Maar met deze checklist in je achterhoofd, ben je er zeker van dat je niets vergeet en dat alles perfect geregeld is voor jullie grote dag. Veel plezier met de voorbereidingen en... tot op jullie bruiloft!