De perfecte openingsdans voor iedereen die uniek wil zijn!

 Wanneer je denkt aan een openingsdans, denk je misschien aan een saaie, traditionele dans. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Er zijn heel wat originele opties die je kunt kiezen voor een unieke openingsdans.


Als je bijvoorbeeld houdt van muziek uit de jaren 80, kun je een choreografie maken op een bekende pophit uit die tijd. Of, als dansen echt niet jouw ding is, kun je altijd nog een leuk muziekstuk kiezen en gewoon je eigen ding doen op de dansvloer. Er zijn genoeg muziekstukken die geschikt zijn voor een unieke openingsdans.


Een andere optie is om een ​​leuke dansles te nemen met je partner. Zo leer je niet alleen een leuke dans, maar maak je ook nog eens wat quality time met je partner. Kies bijvoorbeeld voor een buikdansles of een salsa-workshop.


Als je het wat rustiger aan wilt doen, kun je altijd nog kiezen voor een romantische wals. Kies een mooie, rustige walsmuziek en laat je partner je leiden op de dansvloer. Deze dans is perfect als je wat meer tijd wilt doorbrengen met je partner tijdens de openingsdans.Als je echt iets unieks wilt, kun je altijd nog kiezen voor een flashmob. Dit is een dans die je met een groep mensen doet, meestal onverwachts. Het is een leuke manier om je gasten te verrassen en om ervoor te zorgen dat ze nooit meer vergeten hoe uniek jullie openingsdans was!