Hoe maak je je bruiloftsfoto's uniek? Dit zijn onze favoriete ideeën!

 Wanneer je net verloofd bent, is het logisch dat je gelijk wilt beginnen met het plannen van de bruiloft. Er is echter zoveel te doen en te overwegen. Eén van de dingen die je moet bedenken is wat voor soort bruiloftsfoto's je wilt. Deze foto's zijn tenslotte een mooie herinnering aan je speciale dag.


Wat zijn trouwfoto trends?


Als je kijkt naar de trouwfoto trends van de afgelopen jaren, zijn er een aantal dingen opgevallen. Steeds vaker kiezen bruidsparen voor unieke en originele foto's. Ze willen graag iets anders dan de traditionele foto's met iedereen stilzitten en glimlachen naar de camera.


Een trend diearen steeds vaker zien, is het maken van een 'save the date' foto. Dit is een foto die je stuurt naar je gasten om ze te laten weten wanneer je bruiloft is. Het is een leuke manier om je gasten alvast een beetje in de stemming te brengen voor je grote dag.


Een andere trend die we steeds vaker zien, is het maken van een foto met je huwelijksaankondiging. Dit is een foto die je plaatst op social media of stuurt naar je vrienden en familie. Het is een leuke en creatieve manier om iedereen je goede nieuws te laten weten.


5 tips voor unieke bruiloftsfoto's


1. Kies een unieke locatie


Als je iets anders wilt dan de traditionele bruiloftsfoto's, kun je kiezen voor een unieke locatie. Kies bijvoorbeeld een plek buiten, zoals in het bos of op het strand. Of kies een bijzondere plek indoors, zoals een mooie kerk of een museum.


2. Maak gebruik van licht en schaduw


Probeer in je foto's gebruik te maken van licht en schaduw. Dit geeft je foto's een spannend en sfeervol effect.


3. Kies voor een thema


Als je een bepaald thema wilt voor je bruiloft, kun je dit ook doorvoeren in je foto's. Kies bijvoorbeeld een historisch thema, een dierlijk thema of een tropisch thema.


4. Maak gebruik van props


Props kunnen je foto's een leuke en unieke twist geven. Denk bijvoorbeeld aan een grote bloem, een spiegel, een huwelijksbel of een fotobooth.


5. Kies een bijzondere fotograaf


Als je echt iets unieks en bijzonders wilt, is het belangrijk om een bondere fotograaf te kiezen. Kies bijvoorbeeld een fotograaf die gespecialiseerd is in bruiloftsfotografie, of kies voor een fotograaf met een unieke stijl.