Een Trouwfeest vol Unieke Trends: Verschillende Trouwstijlen en Wat Volgend Jaar Trendy Wordt

 Wat is er nu leuker dan een bruiloft? Een trouwfeest met unieke trends! Er zijn verschillende trouwstijlen en er zullen vast wel een paar trends zijn die jij nog niet kent. Volgend jaar wordt er trouwens weer wat anders trendy. Wat dacht je bijvoorbeeld van een interactief fotoboek?


Interactief fotoboek

Een fotoboek is natuurlijk niet hetzelfde als gewoon fotoboek. Een interactief fotoboek is een fotoboek waarbij je de foto's kunt aanraken, bewerken en veranderen. Je kunt er bijvoorbeeld een foto in maken die je niet eerder hebt gemaakt. Dit is een leuke manier om je trouwfoto's te bewaren en er later nog eens naar te kijken.


Unplugged wedding

Een andere trend die volgend jaar populair gaat worden, is een 'unplugged wedding'. Dit houdt in dat er tijdens de bruiloft geen gebruik gemaakt wordt van elektronische apparaten, zoals telefoons of laptops. De bedoeling is dat je tijdens de bruiloft helemaal in het moment bent en geniet van de aanwezige mensen. Dit betekent overigens niet dat er geen foto's gemaakt mogen worden, want dat kan natuurlijk wel!


Trash the dress

Een laatste trend die we noemen, is een 'trash the dress'. Bij een trash the dress gaat het erom dat je je bruidsjurk na de bruiloft 'verpest'. Dit kan bijvoorbeeld door ermee in het water te gaan liggen of door ermee in het zand te gaan liggen. Het is een leuke manier om je bruidsjurk nog een keer te dragen en om er een mooie herinnering aan te hebben.


Als je nog niet genoeg hebt van unieke trends, kijk dan eens op de website van een trouwplanner. Daar vind je nog veel meer interessante en leuke trends.