Fotograaf in Uden en omgeving


Hoi, wat super leuk dat je op mijn website komt! Ik ben Natiza van de Liefvoort, 23 jaar en passie voor fotografie.

Al sinds dat ik klein ben vindt ik fotograferen al interessant. Stiekem met een Kruidvat cameratje foto’s maken, en laten ontwikkelen en vervolgens dat mijn ouders erachter kwamen dat ik hun camera had vol geschoten. Haha! Wat een tijd. Toen ik 14 was kreeg ik mijn eigen echte camera! En nu, nu heb ik een professionele camera! En niet een, maar twee. Toen ik 18 werd, heb ik mijzelf gelijk ingeschreven bij de KVK, en nu? Nu zit ik nog op school, maar daarlangs doe ik full-time fotografie. Het belangrijkste is mooie momenten vast leggen. Liefde, gevoel voor elkaar!

Geïnteresseerd in een shoot? Stuur me gerust een berichtje ik probeer altijd binnen 7 dagen mail te beantwoorden.