Voorbereiding bruiloft

Een huwelijksfotograaf uitzoeken… moeilijk. Jullie moeten zoveel keuzes maken. Wat zoeken jullie in een bruidsfotograaf? Zakelijk of juist helemaal niet? Wat vinden jullie belangrijk? Juist foto’s van alles, of misschien wel close-ups? Ik wil jullie er graag mee helpen! Een kleine last van jullie schouders afnemen. Hierbij vertel ik mijn werkwijze als bruidsfotograaf.

Kennismaking Gesprek – Natiza Photography

We gaan bij mij in Uden, een gezellig gesprekje voeren. Kennisgesprek kan ook online. Hoe jullie dag eruit ziet, en wat ik voor jullie kan betekenen. We praten over jullie budget. En eventuele extra opties zoals een tweede fotograaf. Vinden jullie het fijn als er twee fotografen aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk.

Love Shoot

Veel mensen vinden een love shoot leuk om te doen van te voren. Bijvoorbeeld voor de trouwkaart, of gewoon om alvast te oefenen voor jullie trouwdag! Voor meer info kun je mij een mail sturen


Bruiloft


Spannend! Het is jullie trouwdag, ik kan de hele dag aanwezig zijn. Make-up, aankleden en nog veel meer! Ik probeer op jullie trouwdag niet teveel op te vallen, om de mooiste puurste foto’s te krijgen.

Na Jullie Trouwdag


Binnen 10 werkdagen kunnen jullie je trouwfoto’s verwachten. Ik maak een selectie van deze foto’s en bewerk ze op mijn manier. Deze krijgen jullie via USB stick.

Betaling


Ja, YAY! Jullie hebben mij uitkozen als fotograaf voor jullie trouwdag. Leuk! Voor dat jullie trouwdag is krijgen jullie van mij een reserveringsbevestiging. Dit is ook jullie eerste factuur hierbij word 50% van jullie totaal bedrag betaald. En na jullie huwelijk wordt het overige deel betaald.
Zijn jullie nu enthousiast geworden? En hebben jullie zin om wat te komen drinken? Neem dan snel contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Wie weet tot snel!

Wil je meer weten over mij? Bekijk vooral pagina ‘Over Natiza

Album

Bruiloft geboekt? Dan krijg je een gratis linnen album!

Portfolio

Wil je nog eventjes goed mijn trouw foto’s bekijken?

Contact

Helemaal enthousiast ? Stuur mij een mailtje!