Avontuurlijke fotografie vol fun en energie
Easy going en happy fotograaf
Voor bruidsparen die durven op te vallen
Previous
Next

Bruidsfotograaf uit Uden

AWESOME jullie gaan trouwen!

YES jullie gaan trouwen! Ik vind een band met het bruidspaar echt super belangrijk. Het moet gewoon net zo voelen als een vriendschap. Dat de sfeer relaxt is. Niet het gevoel hebben dat je moet poseren. Dat alles natuurlijk gaat. Dan ben je bij mij op het juiste adres!

Op jullie bruiloft houd ik me een beetje op de achtergrond zodat ik alle mooie momenten vast kan leggen. Een bruidspaar zei zelfs tegen mij ‘ik vergeet elke keer dat je er bent! Dat vind ik zo ontzettend fijn‘ dit vind ik ook heel fijn om te horen! Ik klets zeker gezellig mee met vrienden en familie.

Wedding is what you make it, and I plan to make mine awesome!

Werkwijze

Stap 1: Kennismaken: Laten we vrienden zijn!

Yes! Je hebt tijd vrij gemaakt om een bericht te sturen. Ik fotografeer graag bruidsparen die van het standaard pad afwijken en écht zichzelf durven zijn. Iedere bruiloft is anders, elk koppel is anders. 

Stap 2: JA! Datum staat vast

Ja je hebt mij gekozen als jullie fotograaf! TE GEK! Ik stuur jullie een factuur en bijgevoegde documenten toe om te ondertekenen. Dit kun je gewoon lekker relaxt online achter je beeldscherm doen. Aanbetaling gedaan? Dan staat jullie dag ECHT vast!!

Stap 3: Plezier!

Nu gaat het echt beginnen! Jullie hebben je aanbetaling over gemaakt. In elk pakket zit een pre-wedding shoot. Dan gaan we deze plannen! We gaan op ons gemak bijvoorbeeld naar jullie trouwlocatie. Na 30 minuten shooten zijn jullie pro’s in voor de camera staan! Zelfs een verloofde die zegt ‘ik hou niet van foto’s’ of ‘ik heb hier echt een hekel aan’ zeggen zelfs na pre-wedding shoot dat het ontzettend leuk was! Na onze shoot krijgen jullie een online galerij met foto’s! Yes! Dan is het nog wachten op jullie trouwdag. 

Stap 4: Even alles doornemen

2 weken voor jullie bruiloft hebben we nog even contact over de tijdlijn. We kijken dan hoe jullie tijdlijn op jullie trouwdag eruit gaat zien. Hierin komen de tijden en locaties te staan. Zo weet ik precies waar en wanneer ik moet zijn op jullie grote dag.

Stap 5: Jullie trouwdag!

YES! Het is eindelijk zover. Tijd om jullie liefde te bezegelen. Op jullie bruiloft houd ik me een beetje op de achtergrond, zodat ik alle mooie momenten vast kan leggen. Een bruidspaar zei eens tegen mij ‘Ik vergeet elke keer dat je er bent! Dat vind ik zo ontzettend fijn‘ dit vind ik heel fijn om te horen! Ik klets gezellig mee met vrienden en familie. Een relaxte en stressvrije ervaring met mij!

Stap 6: Preview tijd

Je hebt genoten van jullie bruiloft. De dag na jullie bruiloft krijg je een preview van maar liefst 30 foto’s! Dan kun je alvast wat foto’s delen op social media. Hierbij krijgen jullie ook  een laatste factuur. Binnen 6 weken na jullie trouwdag kunnen jullie het mini album, een gegraveerde usb stick met jullie namen & trouwdatum en foto’s verwachten! Mochten jullie een na gesprek willen voeren, kunnen we dat zeker doen. Net zo leuk toch?

Investering

Trouwreportages beginnen vanaf €1695

In de prijs is altijd inbegrepen:

  • Kennismakingsgesprek in Uden of via Zoom
  • Gegraveerde usb stick met jullie namen & trouwdatum met digitale foto’s in hoge resolutie
  • ± 250 bewerkte foto’s
  • Pre-wedding shoot
  • Highlights album 15×15
  • Reiskosten binnen Nederland & België

Contact

Email: info@natizavdl.nl
Locatie: Uden
Na een vervelende situatie, met een andere fotograaf, kwamen wij met Natiza in contact via een oproep voor een trouwfotograaf. Tijdens het kennismakingsgesprek nam Natiza alle onzekerheden bij ons weg, en hadden we volle vertrouwen. Eenmaal op onze grote dag konden we niet beter wensen, ze dacht continue mee over mooie plekken voor foto’s, waardoor wij ons hier niet mee bezig hoefde te houden, en hield continue rekening met onze wensen en persoonlijkheden. Het voelde erg natuurlijk en we konden echt ons zelf zijn bij Natiza. De foto’s kwamen ook heel snel binnen, waardoor we heerlijk konden nagenieten. Enorm bedankt voor de fijne samenwerking en de prachtige foto’s!

Jacqueline K.

Goes, Nederland