Informatie

Bruiloft fotografie

Wat super leuk dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! ik ben een trouwfotograaf gevestigd in Uden, Noord-Brabant. Maar ik fotografeer door heel Nederland en daarbuiten. Wat ik belangrijk vind, is dat foto’s spontaanpuur en ontspannen zijn.

Waar ik bijvoorbeeld veel ben geweest als huwelijksfotograaf is VorstenboschErpOdiliapeelVeghelEerdeKeldonkZijtaartVolkelZeeland,NistelrodeBoekel. Komt jouw trouwlocatie hier ook bij te staan?

Een selectie van trouwfoto’s vind je hieronder.

Portfolio

Waarom Natiza Photography?

Werkwijze

Voorbereiding bruiloft

Een huwelijksfotograaf uitzoeken… moeilijk. Jullie moeten zoveel keuzes maken. Wat zoeken jullie in een bruidsfotograaf? Zakelijk of juist helemaal niet? Wat vinden jullie belangrijk? Juist foto’s van alles, of misschien wel close-ups? Ik wil jullie er graag mee helpen! Een kleine last van jullie schouders afnemen. Hierbij vertel ik mijn werkwijze als bruidsfotograaf.

Kennismaking Gesprek

We gaan bij mij in Uden, een gezellig gesprekje voeren. Kennisgesprek kan ook online. Hoe jullie dag eruit ziet, en wat ik voor jullie kan betekenen. We praten over jullie budget. En eventuele extra opties zoals een tweede fotograaf. Vinden jullie het fijn als er twee fotografen aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk.

Pre-wedding shoot

Veel mensen vinden een love shoot leuk om te doen van te voren. Bijvoorbeeld voor de trouwkaart, of gewoon om alvast te oefenen voor jullie trouwdag! Voor meer info kun je mij een mail sturen

Bruiloft

Spannend! Het is jullie trouwdag, ik kan de hele dag aanwezig zijn. Make-up, aankleden en nog veel meer! Ik probeer op jullie trouwdag niet teveel op te vallen, om de mooiste puurste foto’s te krijgen.

Na Jullie Trouwdag

Binnen 10 werkdagen kunnen jullie je trouwfoto’s verwachten. Ik maak een selectie van deze foto’s en bewerk ze op mijn manier. Deze krijgen jullie via USB stick.

Betaling

Ja, YAY! Jullie hebben mij uitkozen als fotograaf voor jullie trouwdag. Leuk! Voor dat jullie trouwdag is krijgen jullie van mij een reserveringsbevestiging. Dit is ook jullie eerste factuur hierbij word 50% van jullie totaal bedrag betaald. En na jullie huwelijk wordt het overige deel betaald.
Zijn jullie nu enthousiast geworden? En hebben jullie zin om wat te komen drinken? Neem dan snel contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Wie weet tot snel!

Wil je meer weten over mij? Bekijk vooral pagina ‘Over Natiza

Investering

€1495

Jullie bruiloft is net zo uniek als jullie tweeën, dus ik werk met stellen om individuele pakketten te creëren die perfect bij hen passen. Dat gezegd hebbende, zullen deze kernopties je een startpunt geven op basis van hoe mijn meest voorkomende pakketten eruit zien.

Wat je kunt bijbestellen:
– Extra fotografie uren €95,- p/u
– Prachtig Trouwalbum vanaf €450,-

Bruidsfotografie is altijd inclusief:

-6 uur fotografie (aaneengesloten)

-Kennismakingsgesprek in Uden of via Zoom

-Gegraveerde usb stick met jullie namen & trouwdatum met digitale foto’s in hoge resolutie

-Inclusief ALLE gelukte foto’s ± 400 bewerkte foto’s

-Pre-wedding shoot

-Mini album

-Na gesprek 

-Reiskosten binnen Nederland & België

Gratis Trouwmagazine

Download hier het gratis trouwmagazine met tips, voorbeeld foto’s, pakketten, en prijzen

Bruidsfotografie voor koppels die op durven vallen

Zijn wij een match?

Herken jij jezelf in een of meerdere onderstaande woorden? Dan zijn wij een match!

Spontaan | Enthousiast | Ambitieus | Creatief | Durven | Energiek | Gezellig | Humoristisch | Nuchter | Optimistisch | Positief |

Wil jij ook prachtig gestylede foto’s zonder dat je stijf moet poseren? Dan ben je bij Natiza Photography bij juiste adres

Wat ik belangrijk vindt, is dat foto’s spontaanpuur en ontspannen zijn.

Contact

DESTINATION BRUILOFT

Trouwen in buitenland? Ik reis graag mee met jullie!

Pakketten beginnen bij €1849,-. Ik laat jullie graag mijn brochure zien met meer informatie. Mail mij gerust over jullie destination bruiloft!