Bruidsfotograaf uit

Uden

YES jullie gaan trouwen! Ik vind een band met het bruidspaar echt super belangrijk. Het moet gewoon net zo voelen als een vriendschap. Dat de sfeer relaxt is. Niet het gevoel hebben dat je moet poseren. Dat alles natuurlijk gaat. Dan ben je bij mij op het juiste adres!

Op jullie bruiloft houd ik me een beetje op de achtergrond zodat ik alle mooie momenten vast kan leggen. Een bruidspaar zei zelfs tegen mij ‘ik vergeet elke keer dat je er bent! Dat vind ik zo ontzettend fijn‘ dit vind ik ook heel fijn om te horen! Ik klets zeker gezellig mee met vrienden en familie.

Waarom Natiza Photography?

Werkwijze

Stap 1: Kennismaken: Laten we vrienden zijn! 

Yes! Je hebt tijd vrij gemaakt om een bericht te sturen. Ik fotografeer graag bruidsparen die van het standaard pad afwijken en écht zichzelf durven zijn. Iedere bruiloft is anders, elk koppel is anders. 

Stap 2: JA! Datum staat vast

Ja je hebt mij gekozen als jullie fotograaf! TE GEK! Ik stuur jullie een factuur en bijgevoegde documenten toe om te ondertekenen. Dit kun je gewoon lekker relaxt online achter je beeldscherm doen. Aanbetaling gedaan? Dan staat jullie dag ECHT vast!! 

Stap 3: Plezier!

Nu gaat het echt beginnen! Jullie hebben je aanbetaling over gemaakt. In elk pakket zit een pre-wedding shoot. Dan gaan we deze plannen! We gaan op ons gemak bijvoorbeeld naar jullie trouwlocatie. Na 30 minuten shooten zijn jullie pro’s in voor de camera staan! Zelfs een verloofde die zegt ‘ik hou niet van foto’s’ of ‘ik heb hier echt een hekel aan’ zeggen zelfs na pre-wedding shoot dat het ontzettend leuk was! Na onze shoot krijgen jullie een online galerij met foto’s! Yes! Dan is het nog wachten op jullie trouwdag. 

Stap 4: Even alles doornemen

2 weken voor jullie bruiloft hebben we nog even contact over de tijdlijn. We kijken dan hoe jullie tijdlijn op jullie trouwdag eruit gaat zien. Hierin komen de tijden en locaties te staan. Zo weet ik precies waar en wanneer ik moet zijn op jullie grote dag.

Stap 5: Jullie trouwdag!

YES! Het is eindelijk zover. Tijd om jullie liefde te bezegelen. Op jullie bruiloft houd ik me een beetje op de achtergrond, zodat ik alle mooie momenten vast kan leggen. Een bruidspaar zei eens tegen mij ‘Ik vergeet elke keer dat je er bent! Dat vind ik zo ontzettend fijn‘ dit vind ik heel fijn om te horen! Ik klets gezellig mee met vrienden en familie. Een relaxte en stressvrije ervaring met mij! 

Stap 6: Preview tijd

Je hebt genoten van jullie bruiloft. De dag na jullie bruiloft krijg je een preview van maar liefst 30 foto’s! Dan kun je alvast wat foto’s delen op social media. Hierbij krijgen jullie ook  een laatste factuur. Binnen 6 weken na jullie trouwdag kunnen jullie het mini album, een gegraveerde usb stick met jullie namen & trouwdatum en foto’s verwachten! Mochten jullie een na gesprek willen voeren, kunnen we dat zeker doen. Net zo leuk toch?

Tarieven

eind 2022 + 2023

Jullie bruiloft is net zo uniek als jullie tweeën, dus ik werk met stellen om individuele pakketten te creëren die perfect bij hen passen. Dat gezegd hebbende, zullen deze kernopties je een startpunt geven op basis van hoe mijn meest voorkomende pakketten eruit zien.

6 uur fotografie (aaneengesloten) €1.495

Inclusief:

-Kennismakingsgesprek in Uden of via Zoom

-Gegraveerde usb stick met jullie namen & trouwdatum met digitale foto’s in hoge resolutie

-Inclusief ALLE gelukte foto’s ± 400 bewerkte foto’s

-Pre-wedding shoot

-Mini album

-Na gesprek 

-Reiskosten binnen Nederland & België

Extra's

Wat je kunt bijbestellen:

– Extra fotografie uren €95,- p/u

– Bewaarbox €99,-
– Prachtig Trouwalbum vanaf €250,-

Gratis trouwbrochure

Download hier de gratis trouwbrochure met tips, voorbeeld foto’s, pakketten, en prijzen

5/5

Bruidsfotografie voor koppels die op durven vallen

Zijn wij een match?

Herken jij jezelf in een of meerdere onderstaande woorden? Dan zijn wij een match!

Spontaan | Enthousiast | Ambitieus | Creatief | Durven | Energiek | Gezellig | Humoristisch | Nuchter | Optimistisch | Positief |

Wil jij ook prachtig gestylede foto’s zonder dat je stijf moet poseren? Dan ben je bij Natiza Photography bij juiste adres

Wat ik belangrijk vindt, is dat foto’s spontaanpuur en ontspannen zijn.

Contact

DESTINATION BRUILOFT

Trouwen in buitenland? Ik reis graag mee met jullie!

Pakketten beginnen bij €1849,-. Ik laat jullie graag mijn brochure zien met meer informatie. Mail mij gerust over jullie destination bruiloft!