25_04_2022_37
25_04_2022_107

Hoi!

Ik ben Natiza van de Liefvoort

Enthousiaste, vrolijke en gezellige Brabander.

Bruidsfotograaf al sinds 2014. Ik fotografeer graag bruidsparen die van het standaard pad afwijken en écht zichzelf durven zijn. Romantische bruiloft reportages voor duurzame herinneringen.

Kijk daar ben ik dan! Altijd lachen en van alles van de zonnige kant bekijken. Ik woon in het Brabantse Uden samen met mijn kat. Ik ben iemand die het heerlijk vind om in de stad rond te lopen. En geniet van een ijskoude cola met een borrelplankje op het terras. Ik ben ook echt een serie kijker, het liefst iets van Harry Potter vibes. Iemand die nooit binnen de lijntjes kleurt, maar juist grenzen opzoekt. Ik fotografeer graag bruidsparen die van het standaard pad afwijken en écht zichzelf durven te zijn. Ik vind een band met het bruidspaar echt super belangrijk. Het moet gewoon net voelen als een vriendschap. Dat de sfeer relaxt is en niet het gevoel hebben dat je moet poseren. Dat alles natuurlijk gaat. Dan ben je bij mij op het juiste adres!

Jou enthousiasme is zeer aanstekelijk’ zei een klant na een kennismakingsgesprek

Dat kan zeker kloppen! Als ik super enthousiast ben kan ik ook over mijn woorden struikelen en soms te snel praten. Als je mij niet verstaat mag je dat ook zeker zeggen! Ik probeer er op te letten, maar soms lukt dit niet haha! 

Dankjewel voor je fantastische werk gisteren! We vonden het heel fijn met jou erbij’ zei bruidspaar na preview

HOE GEWELDIG is dit om te lezen! Elke keer doet dit mij nog steeds zoveel vreugde. Ik ben echt een gevoelsmens. Ondertussen heb ik ontzettend veel bruidsparen mogen fotograferen. Maar toch blijft het ‘ja’ woord elke keer zo speciaal! Stiekem zit ik achter mijn camera mijn tranen in te houden. Het blijft zo’n mooi moment! 

Zelf wil ik ook nog graag trouwen! Al sinds dat ik klein ben vind ik trouwen zo fascinerend. ‘hoe tof is het om trouwjurken te passen’ of ‘kan niet wachten tot ik groot genoeg ben om straks in een trouwjurk te lopen’ gedachte toen ik klein was was ook ‘ik ga echt niet EEN keer mijn trouwjurk aan doen hoor!! Deze trek ik minimaal 1x keer per maand aan’ uhmm.. Ja daar denk ik nu wel anders over haha. 

Fulltime 

Inmiddels is fotografie ook echt mijn fulltime baan. Hier droomde ik vroeger echt over! Mijn eigen bedrijf. Toen ik 18 werd, heb ik mijzelf dan ook gelijk ingeschreven bij de KVK. Ik Ben mijzelf nu ook echt gaan specialiseren in bruidsfotografie. Ik heb met meerdere TOP bruidsfotografen mogen meelopen, en de kleine kneepjes van het vak mogen leren. Ik blijf mezelf ontwikkelen (want je bent nooit uitgeleerd) met cursussen. Ook heb ik een diploma als fotograaf in armen mogen nemen. Daarnaast natuurlijk ook certificaten. 

Ben jij klaar om gezellig te gaan kletsen? Plan een kennismakingsgesprek in!

8 + jaar ervaring

Heel veel blije klanten

20+ Gemiddeld aantal bruiloften per jaar

Nog een paar leuke weetjes over mij

Mijn ouders / vriend

Mijn ouders zijn in 2021 ook eindelijk huwelijksbootje gestapt! We hebben een ontzettend mooie dag gehad ondanks dat het corona was. Hierbij foto van mijn ouders en mijn vriend! Dit omdat ik belangerijk vindt 

Fotograaf: Pleuni van der Pas Photography

Kat

Ik ben echt een katten mens! Inmiddels is Dotje al een jaar bij mij.

Kamer planten

Planten, ik ben er gek op! Ondertussen staat bijna mijn huis vol met kamer planten oeps

KLAAR OM SAMEN MAGIE TE MAKEN?

Let's talk