Over Natiza

Bruidsfotografie voor koppels die opdurven vallen

25_04_2022_37
25_04_2022_107

Hoi!

Ik ben Natiza van de Liefvoort

Enthousiaste, vrolijke en gezellige Brabander.

Vroeger

Al sinds dat ik klein ben vind ik fotograferen interessant. Stiekem met een Kruidvat cameraatje foto’s maken, en laten ontwikkelen en vervolgens dat mijn ouders erachter kwamen dat ik hun camera had vol geschoten. Haha! Wat een tijd. Toen ik 14 was kreeg ik mijn eigen echte camera! En nu, nu heb ik een professionele camera! En niet een, maar twee. Toen ik 18 werd, heb ik mijzelf gelijk ingeschreven bij de KVK, en nu?

Nu

Nu doe ik full-time fotografie. Het belangrijkste is mooie momenten vast leggen. Liefde, gevoel voor elkaar! Bij mij moet elke foto een verhaal over te brengen of een emotie bij iemand op te wekken.

Ik ben wekelijks te vinden in de yoga school, en in de bossen. Maar je mag mij ook zeker wakker maken voor een zak chips! Liefst zo zout mogelijk 😛

Ik woon samen met mijn kat (Dotje) in gezellige Uden. Waar ik al bijna jaar woon met veel plezier!

Mijn stijl

Wat ik belangrijk vind, is dat foto’s spontaan, puur en ontspannen zijn. Ik ben gek op warme liefde volle foto’s. Mijn favoriete foto’s zijn tijdens zonsondergang wow wat zijn foto’s dan mooi dromerig!

Geïnteresseerd in een shoot? Stuur me gerust een berichtje ik probeer altijd binnen 7 dagen de mail te beantwoorden.

- 9 jaar ervaring

- Heel veel blije klanten

- Ontzettend veel foto’s gemaakt en bewerkt

Mijn ouders / vriend

Mijn ouders zijn in 2021 ook eindelijk huwelijksbootje gestapt! We hebben een ontzettend mooie dag gehad ondanks dat het corona was. Hierbij foto van mijn ouders en mijn vriend! 

Fotograaf: Pleuni van der Pas Photography

KLAAR OM SAMEN MAGIE TE MAKEN?

Let's talk