Pre-Weddingshoot: Een fotoshoot voor je bruiloft?

Wat is een pre-wedding shoot?

Als je een fotoshoot bij mij boekt kun je ook kiezen voor een pre-weddingshoot. Maar ik hoor je al denken ‘Wat is dat dan?’ Dit is eigenlijk een love shoot. Dit doen we ongeveer een maand voor jullie bruiloft. Dan kunnen we alvast wennen aan elkaar. Weet je alvast wat je kunt verwachten bij de bruiloft, en hoef je daar ook niet meer over na te denken of zenuwachtig voor te zijn. Hierdoor duurt de shoot ook minder lang, en kun je meer tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Kijk vooral mijn website eventjes rond voor meer blogs en of ik als fotograaf een match voor jullie ben! 

Hoi! Ik ben Natiza Enthousiaste, vrolijke en gezellige Brabander.

Je bent hier omdat je verloofd bent met de liefde van je leven. Je gaat trouwen.. gefeliciteerd! Nu zoek je een fotograaf om jou mooie dag vast te leggen. Dan ben je hier aan het juiste adres! Doe alsof je thuis bent. Je hoeft niet langer meer te zoeken!

Hier ben ik dan. Een trotse, gezellige, enthousiaste en vrolijke brabander. Liefde voor emotie en bruiloften in de buitenlucht.. Makkelijk in omgang en hou niet van te veel gedoe. Heerlijk genieten van jouw trouwdag, zonder moeilijk te poseren of last te hebben van de fotograaf.