Blog

Meer foto’s en verhalen

Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De allermooiste, meest unieke bruiloft die je ooit zult zien: een echt Nederlandse bruiloft met een twist!

In een wereld waarin alles steeds meer op elkaar begint te lijken, is het soms moeilijk om iets te bedenken dat écht uniek is. Wanneer het gaat om een ​​bruiloft, willen de meeste bruidsparen hun dag graag laten opvallen door iets te doen wat anders is dan wat iedereen anders doet. Als je op zoek bent naar wat inspiratie voor een unieke bruiloft, dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben namelijk de allermooiste, meest unieke bruiloft die je ooit zult zien: een echt Nederlandse bruiloft met een twist!

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De zoektocht naar de perfecte bruiloft ringen: wat zijn je alternatieve opties?

De afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen die kiezen voor alternatieve opties voor hun bruiloft ringen. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals het verlangen naar iets unieks of het vinden van iets dat beter bij je persoonlijkheid en/of stijl past. Wat je ook zoekt, er is vast wel een alternatieve optie voor bruiloft ringen die perfect voor jou is! In dit artikel geven we je een overzicht van de meest populaire alternatieven.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Bruiloftsbloemen: de perfecte bloemkeuze voor elk bruidspaar!

Bruiloftsbloemen zijn bloemen die speciaal voor bruiloften worden gekweekt. Er zijn speciale bruiloftsboeketten, corsages, boutonnières en bloemstukken die perfect geschikt zijn voor een bruiloft. Als je op zoek bent naar de perfecte bloemen voor je bruiloft, dan heb je geluk, want er is keuze genoeg!

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Bruiloft ringen: hoe fotograaf trouwringen fotografeert

Wanneer je aan het fotograferen bent van bruiloft ringen, is het belangrijk om te weten hoe je trouwringen moet fotograferen. Er zijn verschillende manieren om trouwringen te fotograferen, dus je moet weten wat je wilt bereiken met je foto’s. Als je de juiste aanpak gebruikt, kan het fotograferen van bruiloft ringen een geweldige ervaring zijn.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

10 Fantastische Drankjes Om Te Serveren Op Jouw Bruiloft!

Bruiloft feestjes zijn een tijd om samen te genieten van lekker eten en drinken, en natuurlijk om te vieren! Wanneer je plannen maakt voor een bruiloft, moet je natuurlijk ook nadenken over een menu en de drankjes die je gaat serveren. Er zijn een aantal dingen om rekening mee te houden, maar gelukkig zijn er ook veel fantastische drankjes om uit te kiezen.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De geschiedenis van de trouwring: Waarom draag je een trouwring?

De geschiedenis van de trouwring gaat terug tot duizenden jaren. Er zijn veel verhalen en legendes over de oorsprong van deze bijzondere ring. Sommige mensen geloven dat de eerste trouwringen gemaakt werden van leer of hout. Anderen geloven dat de eerste trouwringen gemaakt werden van ivoor of goud. Trouwringen zijn altijd een populair huwelijkscadeau geweest. Trouwringen zijn niet alleen een symbool van liefde en trouw, maar ook van eeuwige vriendschap.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De ultieme gids voor het dragen van een corsage!

Wanneer je een corsage moet dragen, is het belangrijk om erachter te komen hoe je deze het best kunt dragen. In dit artikel laten we je zien hoe je een corsage kunt dragen op een aantal verschillende manieren, zodat je er zeker van bent dat je er goed uit ziet voor elke gelegenheid.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De Grote Geschiedenis van Bruiloft Ringen: Wat Je Misschien Niet Wist over deze Traditionele Symbolen van Liefde

De grote geschiedenis van bruiloftringen is eigenlijk niet zo groot als je zou denken. De traditionele trouwring is eigenlijk maar een paar eeuwen oud. De oorsprong van de bruiloftring ligt waarschijnlijk in het oude Egypte, hoewel er ook bewijs is dat de bruiloftring al eeuwen voor Christus werd gedragen door volkeren in Mesopotamië. Het is moeilijk precies te zeggen wanneer de bruiloftring is ontstaan, maar we kunnen wel zeggen dat de bruiloftring een van de oudste symbool van liefde is.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Bruidstas checklist: wat neem je mee voor je bruiloft?

Je bruiloft. Je dag. Alles draait om jou. Maar naast het feit dat je de mooiste dag van je leven moet hebben, moet je ook nog zorgen dat alles perfect is. Dus wat moet je als bruid precies meenemen in je tas op je bruiloft? Wij hebben de ultieme bruidstas checklist voor je, zodat je zeker weet dat je niks vergeet.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De unieke wereld van manchetknopen

De wereld van manchetknopen is een unieke plek. Er is een heel scala aan verschillende soorten en maten, en elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Sommige manchetknopen zijn heel eenvoudig, terwijl andere heel ingewikkeld zijn.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Hoeveel moet je uitgeven aan een trouwfotograaf? Kwaliteit vs. budget

Wat is er leuker dan een prachtige bruiloft? Alles is perfect geregeld en iedereen is er om je geluk te wensen. Je wilt natuurlijk ook dat deze mooie dag perfect wordt vastgelegd door een trouwfotograaf. Maar hoeveel moet je uitgeven aan een trouwfotograaf? En wat is beter: een dure trouwfotograaf of een budgetfotograaf?

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Een fotograaf voor je trouwfeest: waarom het boeken waard is

Trouwfeesten zijn een van de meest bijzondere momenten in het leven. Het is een dag waarop twee mensen samen voor eeuwig hun liefde voor elkaar bevestigen. Het is een dag waarop je dichtbij je vrienden en familie staat, en waarop je eindelijk echt een echtpaar wordt. Trouwfeesten zijn ook een dag waarop je trouwfotograaf alles vastlegt, en dat maakt het boeken van een trouwfotograaf echt de moeite waard.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Voor de gasten op je bruiloft: de leukste kado-ideeën!

Wanneer je aan het plannen bent voor je bruiloft, is het belangrijk om ook te denken aan de gasten die je uitnodigt. Naast het kiezen van het perfecte gastenboek of het bedenken van originele bruiloftsgadgets, is het ook fijn om je gasten een leuk kado mee te geven. Niet alleen als bedankje voor hun aanwezigheid, maar ook omdat het leuk is om je geliefden iets moois te geven. Ben je net als ons benieuwd naar de leukste bruiloftskado-ideeën? Wij helpen je graag een handje!

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De eerste blik op een bruiloft: een onmisbare traditie

De eerste blik is een traditie die stamt uit de Victoriatijd en is sindsdien onmisbaar op bruiloften. Het is een emotional moment tussen de bruid en bruidegom en geeft hun familie en vrienden een kans om hen geluk te wensen voordat het feest echt begint. Tegenwoordig is de eerste blik een fotografische traditie die steeds populairder wordt. Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om hun eerste blik vast te laten leggen door een professionele fotograaf.

Lees meer »
trouwfotograaf_uden
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

10 Unieke Ringen voor je Bruiloft

Bruiloft ringen zijn een belangrijk onderdeel van je bruiloft en je wilt er absoluut zeker van zijn dat je de perfecte ringen uitkiest. Er zijn veel mooie en unieke ringen op de markt, dus er is vast wel iets dat aan al je wensen voldoet. In dit artikel geven we je 10 unieke ringen voor je bruiloft.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Hoe ga je naar de wc in je trouwjurk? Een handig stappenplan voor alle bruiden

We kunnen allemaal wel bedenken dat het niet heel erg praktisch is om in je trouwjurk naar de wc te gaan. Maar soms is het gewoon onvermijdelijk! Misschien heb je te veel champagne gedronken of heb je gewoon een enorme drang. Hoe ga je in vredesnaam naar de wc in je trouwjurk zonder je jurk te bekleden of te beschadigen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Acht tips voor een unieke winterbruiloft!

Winter is een prachtige tijd van het jaar, dus waarom niet gebruiken voor een unieke winterbruiloft? Van een romantische ceremonie in een iglo tot een intieme receptie in een ski lodge, er zijn tal van manieren om je bruiloft bijzonder en onvergetelijk te maken.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Kwaliteitsfoto’s van je bruiloft: laat ze bij de fotograaf afdrukken!

Als je net getrouwd bent, wil je natuurlijk de mooiste foto’s van je speciale dag! De kwaliteit van de foto’s is heel belangrijk, dus laat ze bij de fotograaf afdrukken in plaats van bij een budget drukker. De fotograaf weet hoe hij de foto’s moet afdrukken zodat ze er mooi uitzien, en je wilt toch de beste kwaliteit voor je bruiloftsfoto’s?

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Bruiloftfoto’s: waarom het fijn is om een preview te krijgen

De bruiloft is een van de meest spannende en belangrijke dagen in het leven van een bruidspaar. Er wordt vooraf veel gepland en alles moet perfect zijn. Een van de meest belangrijke dingen is natuurlijk de fotografie. Op de bruiloft zullen er veel mooie en onvergetelijke momenten zijn die vastgelegd moeten worden.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Wat kost een unieke bruiloft? Een overzicht van de kosten en trends!

Bruiloften zijn vaak een grote traditie en gebeuren volgens een vast patroon. Een unieke bruiloft is echter iets heel anders. In plaats van te voldoen aan de verwachtingen en normen van anderen, doe je wat jij en je partner willen. Het maakt niet uit of je bruiloft klein of groot is, in een kerk of openlucht, je kunt altijd iets unieks toevoegen aan je dag om ervoor te zorgen dat het onvergetelijk wordt.

Lees meer »
trouwfotograaf_uden_bruiloft
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Bruiloft ringen: De symboliek achter deze eeuwenoude traditie

Bruiloft ringen zijn een eeuwenoude traditie die teruggaat tot de oude Romeinse tijd. De ringen zijn meestal gemaakt van goud, zilver of platina en zijn bedoeld om de liefde en toewijding tussen een man en een vrouw te symboliseren. In de meeste culturen worden de bruiloft ringen aan de vrouw gegeven tijdens de bruiloftsceremonie, maar er zijn ook culturen waarin de bruiloft ringen worden uitgewisseld tussen de man en de vrouw.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De band met fotograaf: waarom een goede band tijdens jullie trouwdag zo belangrijk is

On jullie trouwdag zal er veel gebeuren. Jullie zullen je mooiste kleren aantrekken, jullie familie en vrienden zullen bijeenkomen en jullie zullen tot de volle extent van de wet trouwen. Op jullie trouwdag zal er ook een fotograaf aanwezig zijn om al deze mooie momenten vast te leggen. Een goede band tussen bruid en bruidegom en de fotograaf is dan ook van het grootste belang.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Unieke bruiloft ideeën voor de echte durfal!

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om op een unieke manier te trouwen. Dit kan betekenen dat ze kiezen voor een uniek trouwjurk, of een unieke trouwlocatie. Het kan ook betekenen dat ze kiezen voor een unieke manier om hun bruiloft te vieren, met unieke bruiloft ideeën. In dit artikel vertel ik 5 unieke ideeën voor een unieke bruiloft op een rij.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Hoe een bruiloft ontspannend te plannen? 9 stappen voor een relaxte bruiloft

Wanneer je aan het plannen bent voor je bruiloft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet alleen een fantastische dag, maar ook een ontspannen dag hebt. Dit betekent niet dat er iets mis is met een beetje stress tijdens de voorbereidingen, maar het betekent wel dat je op een manier moet plannen die ervoor zorgt dat je alles onder controle hebt zodat je je kunt ontspannen tijdens de grote dag.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Onze top tien unieke bruiloft kosten: van een sprookjesachtige locatie tot een onvergetelijke huwelijksnacht!

Wanneer je droomt over je perfecte bruiloft, hoe ziet die eruit? Misschien is het een romantisch sprookje in een kasteel, of een unieke plek die niemand anders kent? Wanneer je je droombruiloft gaat plannen, zijn er verschillende kosten die je moet overwegen. Van de locatie tot de catering, er zijn tal van manieren waarop je je bruiloft uniek kunt maken. In dit blogpost lees je onze top 10 unieke bruiloft kosten en geven we je tips over hoe je deze kosten kunt besparen.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De top 3 meest unieke huwelijkscadeaus

Wat je altijd al wilde weten over huwelijkscadeaus maar nooit durfde te vragen. In Nederland geven we gemiddeld 500 euro uit aan een huwelijkscadeau. Er is keuze genoeg op het internet en in winkels maar toch is het soms moeilijk om een goed en uniek huwelijkscadeau te vinden. In dit artikel lees je alles over de trends en top 3 meest unieke huwelijkscadeaus.

Lees meer »