Blog

Meer foto’s en verhalen

Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Een fotograaf voor je trouwfeest: waarom het boeken waard is

Trouwfeesten zijn een van de meest bijzondere momenten in het leven. Het is een dag waarop twee mensen samen voor eeuwig hun liefde voor elkaar bevestigen. Het is een dag waarop je dichtbij je vrienden en familie staat, en waarop je eindelijk echt een echtpaar wordt. Trouwfeesten zijn ook een dag waarop je trouwfotograaf alles vastlegt, en dat maakt het boeken van een trouwfotograaf echt de moeite waard.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Voor de gasten op je bruiloft: de leukste kado-ideeën!

Wanneer je aan het plannen bent voor je bruiloft, is het belangrijk om ook te denken aan de gasten die je uitnodigt. Naast het kiezen van het perfecte gastenboek of het bedenken van originele bruiloftsgadgets, is het ook fijn om je gasten een leuk kado mee te geven. Niet alleen als bedankje voor hun aanwezigheid, maar ook omdat het leuk is om je geliefden iets moois te geven. Ben je net als ons benieuwd naar de leukste bruiloftskado-ideeën? Wij helpen je graag een handje!

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De eerste blik op een bruiloft: een onmisbare traditie

De eerste blik is een traditie die stamt uit de Victoriatijd en is sindsdien onmisbaar op bruiloften. Het is een emotional moment tussen de bruid en bruidegom en geeft hun familie en vrienden een kans om hen geluk te wensen voordat het feest echt begint. Tegenwoordig is de eerste blik een fotografische traditie die steeds populairder wordt. Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om hun eerste blik vast te laten leggen door een professionele fotograaf.

Lees meer »
trouwfotograaf_uden
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

10 Unieke Ringen voor je Bruiloft

Bruiloft ringen zijn een belangrijk onderdeel van je bruiloft en je wilt er absoluut zeker van zijn dat je de perfecte ringen uitkiest. Er zijn veel mooie en unieke ringen op de markt, dus er is vast wel iets dat aan al je wensen voldoet. In dit artikel geven we je 10 unieke ringen voor je bruiloft.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Hoe ga je naar de wc in je trouwjurk? Een handig stappenplan voor alle bruiden

We kunnen allemaal wel bedenken dat het niet heel erg praktisch is om in je trouwjurk naar de wc te gaan. Maar soms is het gewoon onvermijdelijk! Misschien heb je te veel champagne gedronken of heb je gewoon een enorme drang. Hoe ga je in vredesnaam naar de wc in je trouwjurk zonder je jurk te bekleden of te beschadigen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Acht tips voor een unieke winterbruiloft!

Winter is een prachtige tijd van het jaar, dus waarom niet gebruiken voor een unieke winterbruiloft? Van een romantische ceremonie in een iglo tot een intieme receptie in een ski lodge, er zijn tal van manieren om je bruiloft bijzonder en onvergetelijk te maken.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Kwaliteitsfoto’s van je bruiloft: laat ze bij de fotograaf afdrukken!

Als je net getrouwd bent, wil je natuurlijk de mooiste foto’s van je speciale dag! De kwaliteit van de foto’s is heel belangrijk, dus laat ze bij de fotograaf afdrukken in plaats van bij een budget drukker. De fotograaf weet hoe hij de foto’s moet afdrukken zodat ze er mooi uitzien, en je wilt toch de beste kwaliteit voor je bruiloftsfoto’s?

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Bruiloftfoto’s: waarom het fijn is om een preview te krijgen

De bruiloft is een van de meest spannende en belangrijke dagen in het leven van een bruidspaar. Er wordt vooraf veel gepland en alles moet perfect zijn. Een van de meest belangrijke dingen is natuurlijk de fotografie. Op de bruiloft zullen er veel mooie en onvergetelijke momenten zijn die vastgelegd moeten worden.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Wat kost een unieke bruiloft? Een overzicht van de kosten en trends!

Bruiloften zijn vaak een grote traditie en gebeuren volgens een vast patroon. Een unieke bruiloft is echter iets heel anders. In plaats van te voldoen aan de verwachtingen en normen van anderen, doe je wat jij en je partner willen. Het maakt niet uit of je bruiloft klein of groot is, in een kerk of openlucht, je kunt altijd iets unieks toevoegen aan je dag om ervoor te zorgen dat het onvergetelijk wordt.

Lees meer »
trouwfotograaf_uden_bruiloft
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Bruiloft ringen: De symboliek achter deze eeuwenoude traditie

Bruiloft ringen zijn een eeuwenoude traditie die teruggaat tot de oude Romeinse tijd. De ringen zijn meestal gemaakt van goud, zilver of platina en zijn bedoeld om de liefde en toewijding tussen een man en een vrouw te symboliseren. In de meeste culturen worden de bruiloft ringen aan de vrouw gegeven tijdens de bruiloftsceremonie, maar er zijn ook culturen waarin de bruiloft ringen worden uitgewisseld tussen de man en de vrouw.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De band met fotograaf: waarom een goede band tijdens jullie trouwdag zo belangrijk is

On jullie trouwdag zal er veel gebeuren. Jullie zullen je mooiste kleren aantrekken, jullie familie en vrienden zullen bijeenkomen en jullie zullen tot de volle extent van de wet trouwen. Op jullie trouwdag zal er ook een fotograaf aanwezig zijn om al deze mooie momenten vast te leggen. Een goede band tussen bruid en bruidegom en de fotograaf is dan ook van het grootste belang.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Unieke bruiloft ideeën voor de echte durfal!

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om op een unieke manier te trouwen. Dit kan betekenen dat ze kiezen voor een uniek trouwjurk, of een unieke trouwlocatie. Het kan ook betekenen dat ze kiezen voor een unieke manier om hun bruiloft te vieren, met unieke bruiloft ideeën. In dit artikel vertel ik 5 unieke ideeën voor een unieke bruiloft op een rij.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Hoe een bruiloft ontspannend te plannen? 9 stappen voor een relaxte bruiloft

Wanneer je aan het plannen bent voor je bruiloft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet alleen een fantastische dag, maar ook een ontspannen dag hebt. Dit betekent niet dat er iets mis is met een beetje stress tijdens de voorbereidingen, maar het betekent wel dat je op een manier moet plannen die ervoor zorgt dat je alles onder controle hebt zodat je je kunt ontspannen tijdens de grote dag.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

Onze top tien unieke bruiloft kosten: van een sprookjesachtige locatie tot een onvergetelijke huwelijksnacht!

Wanneer je droomt over je perfecte bruiloft, hoe ziet die eruit? Misschien is het een romantisch sprookje in een kasteel, of een unieke plek die niemand anders kent? Wanneer je je droombruiloft gaat plannen, zijn er verschillende kosten die je moet overwegen. Van de locatie tot de catering, er zijn tal van manieren waarop je je bruiloft uniek kunt maken. In dit blogpost lees je onze top 10 unieke bruiloft kosten en geven we je tips over hoe je deze kosten kunt besparen.

Lees meer »
Bruiloft
Natiza van de Liefvoort

De top 3 meest unieke huwelijkscadeaus

Wat je altijd al wilde weten over huwelijkscadeaus maar nooit durfde te vragen. In Nederland geven we gemiddeld 500 euro uit aan een huwelijkscadeau. Er is keuze genoeg op het internet en in winkels maar toch is het soms moeilijk om een goed en uniek huwelijkscadeau te vinden. In dit artikel lees je alles over de trends en top 3 meest unieke huwelijkscadeaus.

Lees meer »