Werkwijze bruidsfotograaf

Wat super leuk dat jullie geklikt hebben op deze pagina! Waarschijnlijk hebben jullie de pagina ‘over mij’ wel al bekeken! Maar zo niet:

Ik ben Natiza van de Liefvoort, 18 jaar en enorm veel passie voor fotografie. Op mijn website vind je mijn gehele portfolio.
Al sinds dat ik klein ben vindt ik fotograferen al interessant. Stiekem met een Kruidvat cameraatje foto’s maken, en laten ontwikkelen en vervolgens dat mijn ouders erachter kwamen dat ik hun camera helemaal had vol geschoten. Haha! Wat een tijd. Toen ik 14 was kreeg ik mijn eigen échte camera! En nu, nu heb ik een professionele camera! En niet een, maar twee. Toen ik 18 werd, heb ik mijzelf gelijk ingeschreven bij de KVK, en nu? Nu zit ik nog op school, maar daarlangs doe ik fulltime fotografie. Het belangrijkste is mooie momenten vast leggen. Liefde en gevoel voor elkaar!

En nu, een fotograaf uitzoeken! Moeilijk, jullie moeten zoveel keuzes maken. Wat zoeken jullie in een fotograaf? Zakelijk of juist helemaal niet? Wat vinden jullie belangrijk? Juist foto’s van alles, of misschien wel close-up? Ik wil jullie er graag mee helpen! Kleine last van jullie schouders afnemen.

Kennismakingen gesprek 

We gaan bij jullie thuis, of bij mij een gezellig gesprekje voeren. Hoe jullie dag eruit ziet, en wat ik voor jullie kan beteken. We praten over jullie budget. En eventuele extra opties zoals een tweede fotograaf. Vinden jullie het fijn als er twee fotografen aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk.

Love shoot

Veel mensen vinden een love shoot leuk om te doen van te voren. Bijvoorbeeld voor de trouwkaart, of gewoon om alvast te oefenen voor jullie trouwdag! Voor meer info kun je mij een mail sturen

Bruiloft

Spannend! Het is jullie trouwdag, ik kan de hele dag aanwezig zijn. Make-up, aankleden en nog veel meer! Ik probeer op jullie trouwdag niet teveel op te vallen, om de mooiste puurste foto's te krijgen.

Na jullie trouwdag

Binnen 10 werkdagen kunnen jullie je trouwfoto’s verwachten. Ik maak de selectie van deze foto's en bewerk ze op mijn manier. Deze krijgen jullie via USB stick.

Betaling

Ja, YAY! Jullie hebben mij uitkozen als fotograaf voor jullie trouwdag. Leuk! Voor dat jullie trouwdag is krijgen jullie van mij een reserveringsbevestiging. Dit is ook jullie eerste factuur hierbij word 25% van jullie totaal bedrag betaald. En na jullie huwelijk wordt het overige deel betaald.

Zijn jullie nu enthousiast geworden? En hebben jullie zin in wat te komen drinken? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Wie weet tot snel!